maanantai 25. helmikuuta 2013

Blingblingiä pitkästä aikaa!

Sain tuossa viime viikolla innostuksen tehdä näyttelyhihnoja, ja niitä tulikin näperrettyä sitten useampi kappale muutamassa illassa. Edellisistä hihnoista poiketen tein nämä ilman käsilenkkiä, omaan käteen tuntuivat ainakin ihan hyvältä. 

Cremen värinen hihna, oransseilla helmillä, pituus 125cm

Beige hihna,  valkoisia ja kirkkaita helmiä, pituus 105cm

Muut uudet ihanuudet täällä.

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

iota design - hitusen parempaa koirallesi

Sainpahan vihdoin aikaiseksi, nimittäin luotua tämän blogin. Sitä jotenkin on olevinaan kokoajan niin kiireinen, vaikka kaiketpäivät kotona vietänkin, seuranani puoli vuotias Rasmus poika ja kaksi valkoista, samojedipojat Leevi ja Reiska. Pojan viihdyttämisen ja koirien kanssa ulkoilun lisäksi aikani kuluu ommellessa ja muiden erilaisten projektien parissa, viimeaikoina tosin ompelupuoli on kovasti painottunut erilaisten koiratuotteiden ja -tarvikkeiden ompeluun. Haaveena olisikin että kun vanhempainvapaa päättyy niin pystyisin olemaan edelleen kotiäitinä, ja tienaamaan lisätienestiä ompeluhommilla... Saa nähdä kuinka käy, onko minusta oman yrityksen pyörittämiseen. Tällä hetkellä siis ompeluhommat ovat vielä aivan harrastuspohjalla, ja enimmäkseen on tullut tehtyä tuotteita kavereille ja kavereiden kavereille. Jotain pohjaa minulla kuitenkin ompelulle on, valmistuin kaksi vuotta sitten vaatetusompelijaksi, joten ihan hatusta vedetty ei tämä harrastus ole :).

Iota, hitunen, hippusellinen... Nimi on edesmenneen rakkaan samojedini Veetin kennelnimestä Assandine's Iota Issey, ja halusin jotenkin säilyttää muiston tuosta elämäni koirasta, joten vielä näin epävirallisesti teen tuotteet tuolla nimellä - iota design.

Tällä hetkellä eniten teen pantoja, sekä puolikuristavia että pistolukollisia, fleece- tai keinonahkapehmusteella, sekä punon näyttelyhihnoja helmikoristeilla. Pantoja ja näyttelyhihnoja löytyykin aikamoinen kasa valmiina. Teen myös mantteleita, ja kunhan ehdin kaavoittaa niin tarkoitus olisi tehdä myös haalareita koirille. Lisäksi olen mm. ommellut hihnoja, valjaita, fleecetossuja, häkinpäällisiä, trimmauspöydän päällisiä, heijastinliivejä...

Mittatilaushihna, puolikuristava sk collieneidille